Jeg ved ikke hvad jeg skulle have gjort da jeg gik rundt i skoven alene og uden strøm. Jeg blev ved med at fortælle mig selv at jeg skulle have taget powerbanks med. Det er altid nemt at være bagklog har jeg fundet ud af. Derfor har jeg nu altid en powerbank med, hvor end jeg går og jeg har aldrig været i fare på den måde igen.

Powerbanks kan redde de fleste

Hvis man som jeg går alene i en skov uden mobilstrøm og finder en powerbank, kan man hurtigt blive glad. Glæden forsvinder dog også hurtigt, når der ingen strøm er på den. Der er dog også en smule håb for mig, fordi der er solceller på den. Der er altså en muligheden for at denne powerbanks strøm kan komme tilbage. Jeg bliver nød til at sove i skoven, men det går også fint, fordi jeg kan sove altid. Det er min superkraft. Jeg har dog ikke noget problem med at finde ud af hvor jeg kan få sol til min nye powerbank. Jeg har fundet flere steder hvor der kommer sol ned igennem træerne så jeg går tilbage til et af dem. Derefter lader jeg den stå i solen i nogle timer og lader den få lidt strøm. Jeg er nu begyndt at blive godt og grundigt sulten kan man vist roligt sige. Jeg ved ikke hvad man skal gøre ved det når jeg ikke har mere mad med. Jeg har ikke ligefrem nogle overlevelses-evner ligesom Bear Grylls, men jeg har da set lidt af hans programmer.

Powerbanks reddede mig

Jeg prøver nu at stikke mobilen sammen med powerbanken og den oplader faktisk. Jeg har aldrig været så glad i hele mit liv. Det er en oplevelse som jeg aldrig har haft før og jeg græder næsten af glæde. Hvis ikke jeg havde haft den havde jeg nok aldrig fundet ud af denne her lorteskov. Jeg havde nok bare været død og færdig, indtil jeg blev fundet af nogle vandrende, som faktisk havde strøm på deres mobil. Det blev jeg dog ikke fordi jeg endelig selv havde mulighed for at få min mobil tændt. Da den endelig tændte gik jeg ind på kort-appen og kiggede. Så viste det sig. Det forfærdelige som enhver teenagemararidt. Der var ikke nogen forbindelse, så jeg var stadig lost og helt sikkert en død mand. Det var alt for i dag og vi ses igen.