Yoyo: 

Yoyo – bruges som plantestøtte. Dette er en god og billig mulighed for dig – for at sikre dine planter en god støtte. Store planter bør bruge Plantestøtte, på den ene eller anden måde.

Ellers vil de vælte når de bliver for tungen i toppen. Er velegnet til at holde dele af planterne for at give ekstra støtte eller tilpasse planten til at udnytte lyset bedst muligt. Yoyoen kan udstrækkes op til cirka 100cm.

Ståltråd:

Dette er en billig og effektiv løsning, hvorpå man kan binde sine planter op Dermed anvendes Plantestøtte. Denne metode koster meget få penge, og er samtidig også en super hurtig metode at sætte i værk. Med denne løsning kan man selv styre hvor tæt eller langt fra man vil opbinde sine planter.

Bambus:

Bambus er et billigt og godt alternativ man kan som plante støtte i sit anlæg. Man skal dog være klar over at pinden ikke selv kan holde hele planten oppe. Hvis man vælger at bruge denne form for støtte, så skal man være klar over at man skal binde hver enkel store gren op til bambus-pinden.

Dette kan godt være en anelse irriterende. hvis man har mange planter i sit anlæg, men det skal også lige nævnes at de er billige og meget nemme at arbejde med. Disse kan selvfølgelig også anvendes igen og igen.

Skrog Net:

Skrog Net er velegnet til at opsætte i grotelte til at støtte planterne. Dette net er billigt og en super nem måde hvorpå at man kan støtte sine planter. Man kan bruge nettet til at “scrog” med hvis man er til det.

Man kan også bare lade planterne gro helt naturligt op igennem nettet i takt med at de vokser. Den eneste ulempe med at anvende “støtte net” er lidt, at når det først er monteret så kan det blive lidt af en besværlig opgave at komme ind og arbejde imellem sine planter.


Dette er kun tilfældet for dem der gror i større områder/anlæg – Men med vilje kan det altid lade sig gøre.

Plante net: 

Plante net – er billigt og en super nem måde hvorpå at man kan støtte sine planter. Man kan bruge nettet til at “scrog” med hvis man er til det.

Man kan også bare lade planterne gro helt naturligt op igennem nettet i takt med at de vokser. Den eneste ulempe med at anvende “støtte net” er lidt, at når det først er monteret så kan det blive lidt af en besværlig opgave at komme ind og arbejde imellem sine planter. Derfor bør du også bruge Plantestøtte.

Plant Support ring:

Plant Support ring – er enlig oprindelig en tomatholder. Men de fungerer fantastisk til cannabis planter også, som en plante støtte. Fordelene ved disse ring supports er at de støtter planten rigtig godt. Bådefor neden og for oven.

Hvis man tidligere har prøvet at gro med net, så ved man at der nogle gange skal to lag net på for at støtte planten, og samtidig kan være besværligt at arbejde imellem.

Med tomatholdere støtter man hver enkelte plante, og man kan dermed nemt flytte rundt på dem og komme omkring dem når man arbejder i sit anlæg, de er også lavet i en god kvalitet som holder i mange år, så man kan bruge dem igen og igen.

Men måske er du istedet en af de personer der leder efter privat rengøring? Så læs med her og nu!