En kort baggrund på mig: Jeg er 20 år gammel, går meget op i gaming og bruger de fleste af mine sparrepenge på gaming udstyr. Forleden købte jeg en tiltrængt ny Gaming Musemåtte, hvilket faktisk er et af de bedste køb jeg har gjort i flere år.

Forbedringer i Fortnite

Efter at jeg købte min nye Gaming Musemåtte, fandt jeg ud af at min gamle mussemåtte faktisk har holdt mig tilbage i flere år. Jeg de sidste 1½ år gået meget op i fortninte og ofte været tæt på at kvalificere mig til store online events med store præmiesummer. Med min gamle mussemåtte lå jeg ofte omkring 10 kills pr game. Nu med den nye Gaming Musemåtte ligger jeg i gennemsnit på 12,3 kills pr game. Samtidigt er min wanrate gået fra 13% til 18%. Jeg har en fornemmelse af at det er en selvforstærkende effekt, eftersom at jeg spiller bedre når jeg føler mig god, hvilket bliver startet af at jeg føler at det er nemmere at aim’e med min nye Gaming Musemåtte.

Bedre rank i League of Legends

Det er dog ikke kun mit aim der er blevet bedre. I league of legends er min præcision og fart også blevet betydeligt bedre. League of legends er et spil af typen MOBA (Multiplayer online battle areane) hvor du styre én karrakter rundt og sammen med dit team skal kæmpe imod modstander teamet.
Med den gamle slidte mussemåtte lå jeg i ranken Platinium II, hvilket svarer til at være iblandt de 10% bedste i verden. Efter at jeg købte en Gaming Musemåtte er jeg faktisk steget til ranken Master, hvilket betyder at jeg faktisk er blandt de 2% bedste i verdenen nu.

Er man streamer, ligesom jeg selv, kan det være en god ide at lydisolere sit streamer værelse. Dette kan nemt gøres med æggebakker. Læs vores artikel om æggebakker her

Selve Gaming Musemåtten

Jeg sad egentligt bare og surfede lidt rundt på tcsshop, hvor jeg altid handler, for at se om han havde fået nogle nye sjove gadgets hjem. USB gadgets er en af de ting, som de går meget op i hos tcs og derfor er det altid sjovt at se hvad de har på lager.
Jeg så dog, da jeg åbnede webshoppen op at de havde ½ pris på alle mussemåtter og derfor tænkte jeg at jeg lige så godt kunne smide en i indkøbskurven. Den gamle var trods alt så gammel at jeg ikke kan huske hvornår jeg købte den. Derfor skete det egentligt lidt ved en tilfældighed at jeg gjorde det bedste køb, i flere år, i mit liv.