Jeg har aldrig i mit liv hørt om nogen der ikke elsker en god omgang massage. Det er ligesom det eneste der kan holde sammen på vores kroppe i en verden med minus motion. Det er vigtigt at man ikke spænder hele tiden og at man faktisk kan lide at få massage. Derfor kan man også bare købe en massagestol til hjemmet, den passer rigtig godt lige i stuen.

Massagestol – det er for dem der trænger

Hvis man ikke har brug for noget massage engang imellem er der altså noget galt med en. Det vil betyde at man altid er klar til at løbe og aldrig har ondt i nakken, fordi det spænder. Det vil kræve at man lunter rigtig meget tror jeg. Man skal nok også lave en hel del yoga, så man rigtig kan strække ud, uden hjælp fra massage. Det er dog ikke det der skal diskuteres i denne lille tekst. Det handler i dag om at man skal købe sig en massagestol til hjemmet, hvis man nogen gange har brug for massage. Det er ligesom en meget mere inexpensive måde at bruge sine penge på. Altså det er en investering på måske 20.000 kr. og den holder i mange år. Det betyder at du kunne gå til massør måske 30 gange for den sum penge. Det ville dog ikke være det værd, fordi du vil kunne bruge din massagestol flere tusinde gange, inden den ville gå i stykker. Det er der ikke noget at sige til. Der er ligesom ikke rigtig noget modargument til det, vil jeg mene. Massagestol er bare meget mere superior i forhold til en rigtig massør.

Hvad er en massagestol overhovedet

Hvorfor er en massagestol kun for rigtige spillere, kan man jo spørge sig selv om. Det er den fordi den er skide dyr og fordi den fylder rigtig meget. Der er ikke mange grunde til at man overhovedet burde købe en massagestol, fordi den simpelthen er rigtig træls. Det er derfor det kun er noget rigtige spillere gør. Det er nemlig fordi de ser forbi alt bøvlet med stolen og ser på den lyse side, som at at man får massage. Det er noget ikke mange vil kunne gøre, men der er simpelthen en håndfuld spillere som gør det fordi det er noget der er nødvendigt. Jeg er ikke bange for at sige det, det er på den måde man bliver en rigtig spiller.