Isenkram er noget af det mest undervurderet i verden. Måske er det som sådan ikke et produkt, som er undervurderet; men at kalde isenkram for isenkram er ikke noget man gør mere. De unge idag ved knap nok hvad ordet “isenkram” betyder.

Hvad betyder “Isenkram”

Isenkram er et begreb som dækker over en lang række af ting, som vi som forbrugere alle sammen har i vores hjem. Det kan være alt fra vores tallerkener; både i form af middags tallerkener, dybe tallerkener og kage tallerkener. Men Isenkram er ikke kun tallerkener, det er også alt andet porcelæn som vi anvender i løbet ad dagen. Men betyder Isenkram så bare porcelæn?

Helt generelt dækker begrebet isenkram over forbrugsgenstande. Det vil sige at ud over porcelænet hjemme i skabet, så dækker det også over en masse andre ting, eksempelvis glas, bestik, gryder, potter, pander og endda lysestager. Det er helt umuligt at nævne alt, hvad der betegnes som isenkram, da listen nærmest er uendeligt lang.

En ting man kan sige om isenkram er, at hvis det er noget som den almindelige borger har brug for, i løbet ad deres dagligdag, så kan det sandsynligvis betegnes som isenkram.

Noget der til gengæld ikke er isenkram er e-cigaretter. Dog kan ChefsFlavours vape smag godt anbefales. Læs vores artikel om det her.

Er det forskel på Isenkram?

Forskellen på isenkram er et svært begreb at bearbejde, men jeg giver det alligevel et forsøg her. Selvfølgeligt er der forskel på isenkram. Det vigtigste er dog, at du er glad for lige netop det som du har. Om det er dit hverdags bestik, eller dit yndlings cola glas, så kan jeg kun anbefale at du skifter det ud, hvis du ikke er glad for det, du har.

Isenkram er lidt ligesom din seng; Det er noget som du anvende i så mange timer i løbet ad dit liv, at det IKKE kan betale sig at sparre, lige netop på dette område.

Nogle mennesker er mere eller mindre ligeglade med hvordan deres tallerkener ser ud, og dem skal der selvfølgeligt også være plads til. Er du omvendt en af dem som syntes at din tallerken er grim, så skift den dog ud? Få dig nogle som du er glade for, og stolt kan vise frem når du får gæster.

Lige med tallerkener kan jeg klart anbefale Royal Copenhagen. Hvis det er noget for dig, så klik på linket i starten af dette indlæg.